ინგრედიენტები
– ბაზა:
- 150 გრ ყვავილოვანი კომბოსტო
- 110 გრ ყველი
- 2 კვერცხი
- 1/4 ჩაის კოვზი მარილი
– ტოპინგი:
- 8 ცალი ზეთისხილი
- 1/2 მწვანე ბულგარული წიწაკა
- 1/2 წითელი ბულგარული წიწაკა
- 100 გრ ყველი
- 100 გრ სალიამი
- 1 ჩაის კოვზი მშრალი ორეგანო და რეჰანი
- გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე
- გახეხეთ ან დააბლენდერეთ ყვავილოვანი კომბოსტო ისე რომ ფქვილის მსგავს მასად იქცეს
- გახეხეთ ან დააბლენდერეთ ყველი
- აურიეთ ყვავილოვანი კომბოსტო და ყველი ერთმანეთში, დაამატეთ 2 კვერცხი, მარილი და აურიეთ
- მიღებული მასა გადაიტანეთ პერგამენტის გაღალდზე და მიეცით სასურველი ფორმა
- შედეთ ღუმელში დაახლოებით 20 წუთით და დაელოდეთ სანამ კუთხეები არ შეყვითლდება
- გამოიღეთ ღუმელიდან და გაუკეთეთ ტოპინგი
- მოაყარეთ ორეგანო და რეჰანი. დააწყვეთ დაჭრილი ბულგარული წიწაკები, ზეთისხილი, სალიამი და მოაყარეთ ზემოდან გახეხილი ყველი
- შედეთ ღუმელში 10 წუთით სანამ ყველი არ დადნება
- პიცა მზადაა! გემრიელად მიირთვით ^_^